Avlyst Badechallange på Lie

15. mai kl. 17:00
Vindafjord Turlag, Barnas Turlag Vindafjord , Haugesund Turistforening
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi har besluttet å avlyse arrangementet, dette fordi vi ser det kan bli utfordrende å overholde smittevern med mange barn samlet på ett sted.

Barnas Turlag inviterer til bading!

Vi har noen restriksjonen grunnet koronasmitte som vi må følge.
Det er begrenset antall som kan delta, og alle må melde seg på via påmeldingsknappen på siden. Dette gjelder både voksne og barn.
Det er viktig å holde 1 meters avstand. Dette gjelder ikke for familier.

Turpasset inneholder en rekke utfordringer. Har du ikke rukket ta utfordringen om å bade før 17. mai enda?
I dag har du muligheten! Barnas Turlag inviterer til badechallange på Lie i Skjold. For de minste er det stor boltreplass, fint å plukke skjell, eller fiske etter krabber.

Ta med deg badetøy, håndkle og noe godt å spise😊 Middagen smaker alltid best ute!

Ta av fra 134 i skjold, skiltet Lie Badeplass og følg veien til endes. Parkering rett ved stranden.

Barnas Turlag er for barn mellom 0 og 12 år. Voksne har ansvar for egne barn under hele turen. Barnas Turlags arrangementer er åpne for alle! Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem!

Følg Barnas Turlag Vindafjord på Facebook!

Kontaktinformasjon:

Turleder: